Hadi Özışık Sedat Peker / N 5kvvjazv9n3m - Hadi özışık'ın iddiaları yalanlamasının ardından sedat peker, özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu yayınladı.. Yayınladığı videolarla siyasetin gündemine oturan sedat peker, kendisi ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı. Hadi özışık'ın peker ile konuşmasında süleyman soylu ve oluşan gündeme ilişkin peker'e bilgi verdiği görüldü. Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile arasında aracılık. Sedat peker, hadi özışık'ın açıklamalarından kısa bir süre sonra, aralarında geçen görüşmenin videosunu yayınladı. Diğer yandan, gündemi ıskalamayan gazeteci olarak bilinen hadi özışık'ın günlerdir sedat peker'in.

Peker'in daha sonra yayınladığı videoda ise hadi özışık'ın soylu ile görüşmeye giden ismin kardeşi süleyman özışık olduğunu söylediği duyuluyor. Videosunda i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun yanı sıra bazı gazetecilerden de. + organize suç örgütü lideri sedat peker, kendisi ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı. Soylu'nun hadi özışık ile süleyman özışık kardeşleri tanıdığını belirterek, yıllardır. Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi.

G3bbxqtysgn13m
G3bbxqtysgn13m from www.aykiri.com.tr
Organize suç örgütü lideri sedat peker, bu sabah yayınladığı 4. Sedat peker'in videosu yayınlandığı andan sonra hadi özışık'ın sahibi olduğu i̇nternethaber.com tek bir twit bile paylaşmadı. İddiaların hedefindeki gazeteci hadi özışık halktvcomtr'ye gönderdiği mesajda iddiaları yalanlayarak, soylu ile peker arasında haber götürdüğüm yalandır. Tele1'in haberine göre youtube hesabından paylaştığı videolarla gündem olan sedat peker, ilk kez twitter hesabından video paylaştı. Sedat peker, twitter hesabı üzerinden hadi özışık ile yapmış olduğu facetime görüşmelerinin görüntülerini yayınladı. Hadi özışık'ın peker ile konuşmasında süleyman soylu ve oluşan gündeme ilişkin peker'e bilgi verdiği görüldü. Hadi özışık'ın açıklamalarından kısa bir süre sonra sedat peker, söz konusu görüşmenin videosunu yayınladı. Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi.

Yayınladığı videolarla siyasetin gündemine oturan sedat peker, kendisi ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı.

Videosunda i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun yanı sıra bazı gazetecilerden de. Peker, örgütüne yönelik türkiye'de düzenlenen operasyonun ardından, yurt dışındaki evinden video çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başlamıştı. Özışık ile görüşmedim! sedat peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen i̇çişleri bakanı, superhaber'e yaptığı açıklamada, kendisiyle. Videonun ardından bir açıklama yaptı ve 'süleyman özışık yerine hadi özışık dedim, isimleri karıştırmışım' ifadesini kullandı. Bakan, hadi ve süleyman özışık hakkında yarın suç duyurusunda bulunacağını da belirtti. Sedat peker, hadi özışık'ın açıklamalarından kısa bir süre sonra, aralarında geçen görüşmenin videosunu yayınladı. Sedat peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Peker'in daha sonra yayınladığı videoda ise hadi özışık'ın soylu ile görüşmeye giden ismin kardeşi süleyman özışık olduğunu söylediği duyuluyor. Peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Ben kimseye hile yapmam, ancak. Hadi özışık'ın iddiaları yalanlamasının ardından sedat peker, özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu yayınladı. Twitter hesabından iki video paylaşan peker, i̇nternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık. Chp'li özgür özel, sedat peker ile süleyman soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti.

Superhaber'den cengiz er'in haberine göre; Soylu'nun hadi özışık ile süleyman özışık kardeşleri tanıdığını belirterek, yıllardır. İki videoyu peş peşe paylaşan peker, kıymetli dostlarım. Paylaştığı videolarla birlikte bir açıklama da yapan sedat peker. Twitter hesabından iki video paylaşan peker, i̇nternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık.

Qqiaikfgftl5pm
Qqiaikfgftl5pm from www.aykiri.com.tr
Özışık ile görüşmedim! sedat peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen i̇çişleri bakanı, superhaber'e yaptığı açıklamada, kendisiyle. Videoda, hadi özışık'ın peker'e youtube videolarında adının geçmesi nedeniyle tepki gösterdiği görülürken, süleyman soylu ile görüşenin kendisi değil kardeşi süleyman özışık olduğunu belirtiyor. Videosunda i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun yanı sıra bazı gazetecilerden de. Twitter hesabından iki video paylaşan peker, i̇nternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık. Peker'in daha sonra yayınladığı videoda ise hadi özışık'ın soylu ile görüşmeye giden ismin kardeşi süleyman özışık olduğunu söylediği duyuluyor. Organize suç örgütü lideri sedat peker, twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı. Sedat peker'in yayınladığı videoda hadi özışık ile görüştüğünü aktardı. Soylu'nun hadi özışık ile süleyman özışık kardeşleri tanıdığını belirterek, yıllardır.

Diğer yandan, gündemi ıskalamayan gazeteci olarak bilinen hadi özışık'ın günlerdir sedat peker'in.

Sedat peker, twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı. Videonun ardından bir açıklama yaptı ve 'süleyman özışık yerine hadi özışık dedim, isimleri karıştırmışım' ifadesini kullandı. Özışık'ın iddiaları yalanlaması üzerine sedat peker sosyal medya hesabından özışık ile yaptığı iki telefon görüşmesinin görüntü kayıtlarını paylaştı. Paylaşılan görüntülerin ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu açıklama yaptı. Peker, örgütüne yönelik türkiye'de düzenlenen operasyonun ardından, yurt dışındaki evinden video çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başlamıştı. Soylu'nun hadi özışık ile süleyman özışık kardeşleri tanıdığını belirterek, yıllardır. Chp'li özgür özel, sedat peker ile süleyman soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti. İki videoyu peş peşe paylaşan peker, kıymetli dostlarım. Twitter hesabından iki video paylaşan peker, i̇nternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık. Bakan, hadi ve süleyman özışık hakkında yarın suç duyurusunda bulunacağını da belirtti. İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in yayınladığı son videolar hakkında superhaber'den cengiz er e açıklama yaptı. Ben kimseye hile yapmam, ancak. Paylaştığı videolarla birlikte bir açıklama da yapan sedat peker.

Hadi özışık'ın açıklamalarından kısa bir süre sonra sedat peker, söz konusu görüşmenin videosunu yayınladı. Hadi özışık'ın peker ile konuşmasında süleyman soylu ve oluşan gündeme ilişkin peker'e bilgi verdiği görüldü. Özışık ile görüşmedim! sedat peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen i̇çişleri bakanı, superhaber'e yaptığı açıklamada, kendisiyle. Sedat peker, hadi özışık'ın açıklamalarından kısa bir süre sonra, aralarında geçen görüşmenin videosunu yayınladı. Peker, örgütüne yönelik türkiye'de düzenlenen operasyonun ardından, yurt dışındaki evinden video çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başlamıştı.

A2xkkv0qpr M8m
A2xkkv0qpr M8m from i1.ytimg.com
Sedat peker, hadi özışık'ın açıklamalarından kısa bir süre sonra, aralarında geçen görüşmenin videosunu yayınladı. Sedat peker, 'soylu'ya aracılık yaptığını' yalanlayan hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı. Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi. Chp'li özgür özel, sedat peker ile süleyman soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti. Özışık'ın peker'e gündemle ilgili bilgi verdiği, sık sık 'sen haklısın' dediği videoda görüldü. Ben kimseye hile yapmam, ancak. Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. 18 mayıs salı 2021 22:35.

İki videoyu peş peşe paylaşan peker, kıymetli dostlarım.

Tele1'in haberine göre youtube hesabından paylaştığı videolarla gündem olan sedat peker, ilk kez twitter hesabından video paylaştı. Sedat peker'in yayınladığı son videoları izlediğini ve büyük şok yaşadığı belirtildi. Paylaştığı videolarla birlikte bir açıklama da yapan sedat peker. Özışık ile görüşmedim! sedat peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen i̇çişleri bakanı, superhaber'e yaptığı açıklamada, kendisiyle. Bakan, hadi ve süleyman özışık hakkında yarın suç duyurusunda bulunacağını da belirtti. Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇nternethaber yayın grubu yönetim kurulu başkanı hadi özışık'la yaptığı görüntülü konuşmayı paylaştı. Yayınladığı videolarla siyasetin gündemine oturan sedat peker, kendisi ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇nternethaber sitesinin sahiplerinden hadi özışık'la yaptığı görüntülü konuşmayı paylaştı. + organize suç örgütü lideri sedat peker, kendisi ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı. Süper haber'de yer alan habere göre; Sedat peker'in yayınladığı görüntülerde bir nargile kafede olduğu görülen hadi özışık, sedat peker'in yayınladığı videoların türkiye'de ses getirdiğini anlatırken mehmet ağar'ın yaptığı açıklamayla 'harakiri' yaptığını belirtti. Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını söyleyen şerefsizdir diyerek yalanlayan hadi özışık'la ilgili 2 video paylaştı. Sedat peker yayınladığı videoda hadi özışık ile görüştüğünü aktardı.